pretraživanje facebook

Dodijeljena Nagrada Johann Kohlhoffer za 2017. godinu

naslovna / Dodijeljena Nagrada Johann Kohlhoffer za 2017. godinu

Autor: anadragila

Datum: 06.04.2018.

Kategorija: novosti

U Hotelu Osijek, 28. ožujka 2018.u organizaciji Zaklade „Slagalica“ dodijeljena je šesta Nagrada Johann Kohlhoffer za filantropa godine.

Ova nagrada dodjeljuje se obrtima i tvrtkama koji su podražali neprofitne akcije ili organizacije od općeg interesa.

Upraviteljica Zaklade Slagalica, Branka Kaselj, istaknula je da je smisao dodjele nagrade prenošenje poruke „neka dobro ne ostane skriveno“.

Ovogodišnji dobitnik Nagrade za kategoriju „tvrtka“ je Ivan Zadravec iz tvrtke Zadravec d.o.o. iz Branjinog Vrha (kandidiran od strane udruge Projekt građanske demokratske inicijative) koji se zahvalio na dodjeli Nagrade te se obratio prisutnima rječima da je dobio poticaj za još bolji rad prilikom čega će moći i dalje pomagati svim udrugama i projektima na području Baranje.

U kategoriji „obrt“ dobitnik je Vlado Brajko, vlasnik obrta BRAJKO PRIJEVOZ iz Piškorevaca koji je rekao da mu je drago što se njegov rad prepoznao te da „je bilo dana kada se nije imalo i moglo no danas kada se ima i može znam da treba pružiti drugima. Kada god mogu i prepoznam neku nevolju svjesno uđem i pomognem.”

 

Na svečanom događanju nazočili su i Žana Gamoš, zamjenica gradonačelnika grada Osijeka, Dragan Vulin, predsjednik skupštine Osječko-baranjske županije, Robert Francem, zamjenik gradonačelnika Grada Đakova, Milan Vanđura, predsjednik Hrvatske gospodarske komore Virovitičko-podravske županije, Snježana Babić, predstavnica Hrvatske gospodarske komore Osječko-baranjske županije, Darko Knežević, predsjednik Hrvatske obrtničke komore Osječko-baranjske županije i drugi.