pretraživanje facebook

DJECA I MLADI IZ UDOMITELJSKIH OBITELJI NA MORU

naslovna / DJECA I MLADI IZ UDOMITELJSKIH OBITELJI NA MORU
valamar 2017

Autor: anadragila

Datum: 22.09.2017.

Kategorija: novosti

U razdoblju od 10. do 13. rujna 2017. godine petero udomljene djece i mladih u pratnji dva stručna voditelja s područja Baranje boravili su u hotelu Corinthia u Baškoj na otoku Krku. Sredstva za ljetovanje osigurana su u sklopu natječaja pod nazivom „Tisuću dana na Jadranskom moru“ koji je četvrtu godinu za redom organizirala tvrtka Valamar Riviera d.o.o., a na koji se udruga Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I. javila u travnju ove godine.

Četiri nezaboravna dana djeca i mladi uživali su u odmoru, šetnji, kupanju i druženju.

Obišli su poznatu Velu plažu u Baškoj na samom jugu otoka te Jurandvor gdje su bili u razgledavanju Crkve svete Lucije s benediktinskim kompleksom gdje je 1851. godine pronađena Baščanska ploča.

Iako su ih pratili loši vremenski uvjeti, vrijeme je ipak bilo ispunjeno kupanjem u unutarnjem bazenu, uživanjem u vodenim efektima, fitness salama te različitim prostorima za opuštanje u sklopu welness zone hotela. Djeca su posebno uživala u bogatoj ponudi domaćih i internacionalnih jela u hotelskom restoranu.

Posebno se zahvaljujemo na donaciji ljetovanja koji se provodi u okviru Valamarovog programa društveno odgovornog poslovanja“Veliko srce Valamara“ te želimo sretan i uspješan završetak ove turističke sezone kao i uspjeh u poslovanju u budućnosti.