pretraživanje facebook

P.G.D.I. – 20 godina

naslovna / P.G.D.I. – 20 godina
PGDI-20godina

Autor: anadragila

Datum: 24.02.2020.

Kategorija: novosti

20.12.2019. godine bio je poseban trenutak za sve koji su na bilo koji način sudjelovali u postojanju i djelovanju udruge Projekt građanske demokratske inicijative – proslavili smo 20 godina postojanja.

Za nas posebno svečan događaj održao se u Etnlološkom centru branjske baštine u Belom Manastiru, gdje smo se uz naše drage goste prisjetili nekih značajnijih događaja, ljudi i okolnosti iz daleke, ali i iz nama bliže povijesti.

Prilikom tog događaja, podijelili smo zahvalnice organizacijama i pojedincima koji su nam na našem putu bili iznimni suradnici, podrška, kolege, partneri, a neki na kraju i prijatelji (Grad Beli Manastir, Centar za socijalnu skrb Beli Manastir, Udruga mladeži zamijenite nam tugu osmijehom – ZANTO, Romski resursni centar Darda, Volonterski centar Osijek, PRONI – centar za socijalno podučavanje, Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice, Katarina Đak-Skeleđija i Goran Radulović).

Kako bi na primjeren način „zaokružili“ naših, prvih, 20 godina postojanja izdali smo i monografiju koja uz tekstualni dio i fotografijom prati naš postanak i put do kojeg smo došli danas.

OZNAKE: