pretraživanje facebook

Poziv na sudjelovanje na evaluacijskoj radionici u sklopu projekta „Zajedno do prava“

naslovna / Poziv na sudjelovanje na evaluacijskoj radionici u sklopu projekta „Zajedno do prava“
Pirovac EIŽ

Autor: anadragila

Datum: 06.12.2017.

Kategorija: novosti

Poštovane,

 

udruga Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I. provodi projekt pod nazivom „Zajedno do prava“ u koji je Vaša organizacija ili ste Vi osobno bili uključeni kroz trening za žene ili na radionicama u lokalnim zajednicama.

 

Stoga Vas pozivamo da nam se priključite na dvodnevnoj evaluacijskoj radionici koja će se održati 14. i 15. prosinca 2017. godine (četvrtak i petak) u Centru za edukaciju u Orahovici (prostor Gradskog društva Crvenog križa Osijek). Za sve sudionice će biti pokriven trošak smještaja, hrane, osvježenja, materijala i prijevoza.

 

Program će obuhvaćati sljedeće:

  1. Predstavljanje sudionica i udruga iz kojih dolaze;
  2. Prezentiranje aktivnosti u projektu „Zajedno do prava“ – radionice u lokalnim zajednicama;
  3. Prezentiranje tehnike „Najznačajnija promjena“ (engleski naziv „Most significant change“ – MSC) kao jedne od metoda monitoringa i evaluacije koja uključuje prikupljanje priča o značajnim promjenama koje proizilaze s terena i sustavne selekcije najvažnijeg iz tih priča od strane izabranog tijela;
  4. Dogovor o budućim aktivnostima

 

Aktivnosti u projektu „Zajedno do prava“ financirane su od strane Ekumenske inicijative žena iz Omiša.

 

Ukoliko se želite prijaviti za sudjelovanje na evaluacijskoj radionici molimo Vas ispunite prijavnicu koja se nalazi u privitku poziva. Molimo prijavnicu pošaljite najkasnije do 11. prosinca 2017. godine (ponedjeljak) na mail projekt.grad@os.t-com.hr ili donesite osobno u udrugu P.G.D.I. na adresu Joszefa Antala 3, Beli Manastir.

 

 

S poštovanjem,

 

 

Predsjednica udruge i koordinatorica projekta:

Mirela Alagić