pretraživanje facebook

Dnevni centar za djecu i mlade

naslovna / Dnevni centar za djecu i mlade
ESF - Dnevni centar za djecu i mlade

Autor: anadragila

Datum: 28.02.2020.

Kategorija: novosti

Projekt “Dnevni centar za djecu i mlade” financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda – Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.http://www.esf.hr ; http://www.strukturnifondovi.hr

Broj poziva: UP.02.1.2.01 – Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovim: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru.

Naziv projekta: Dnevni centar za djecu i mlade

Opis: Projektom “Dnevni centar za djecu i mlade” doprinosi se rješavanju problema nedostatka programa kvalitetnih i uključujućih socijalnih usluga za djecu i mlade na području Grada Belog Manastira.

Aktivnosti obuhvaćaju otvaranje dnevnog centra za djecu i mlade, uključivanje korisnika te provedbu: radionica s elementima engleskog jezika, poduka iz različitih predmeta, medijskih radionica, javnih događanja i izobrazbu stručnjaka za voditelje rada s mladima i dr.

Ciljevi i očekivani rezultati: Poboljšati životne uvjete kroz razvoj i unaprjeđenje socijalnih usluga i sadržaja za djecu i mlade te unaprijediti kapacitete stručnjaka.

Očekujemo uključivanje minimalno 65 osoba do 29 godina, 10 stručnjaka za rad s djecom i mladima koji će sudjelovati u osposobljavanju te 6 javnih kampanja.

Ukupna vrijednost projekta je: 1.205.873,95 kn

Razdoblje provedbe: 6.2.2020.-6.2.2023.

Za dodatne informacije molimo javiti se na službenu e-mail adresu udruge: projekt.grad@os.t-com.hr ili na brojeve telefona 031 702 088 ili 098 386 454 (Mirela Alagić)

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

element2_A5

Sadržaj je isključiva odgovornost udruge Projekt građanske demokratske inicijative