pretraživanje facebook

KOMUNIKACIJSKI TRENING ZA MLADE U ORAHOVICI- 14.5.-16.5.2018.

naslovna / KOMUNIKACIJSKI TRENING ZA MLADE U ORAHOVICI- 14.5.-16.5.2018.
Komunikacijski trening

Autor: anadragila

Datum: 04.05.2018.

Kategorija: novosti

Poziv na komunikacijski trening za mlade u Orahovici od 14. do 16. svibnja 2018. godine

 

Pozivamo vas na prijavu za komunikacijski trening namijenjen mladima koji će se održati u Orahovici od 14. do 16. svibnja 2018. godine u Centru za edukaciju u Orahovici (prostor Gradskog društva Crvenog križa Osijek). Za sve sudionike će biti pokriven trošak smještaja, hrane, osvježenja, materijala i prijevoza.

 

Svrha održavanja treninga čija je okvirna tema komunikacija je doprinijeti povećanju razine znanja i vještina potrebnih za aktivno pristupanje tržištu rada. Na treningu će sudjelovati 10 mladih koji će kroz tri radna dana u kojima će biti po 3 bloka radionica steći znanja i vještine koje su im potrebne za lakšu i bolju komunikaciju s potencijalnim poslodavcima.

 

Prijevoz na trening je osiguran od strane udruge P.G.D.I. i to 14. svibnja 2018. godine (ponedjeljak) u 10.00 sati ispred Društvenog centra, ulica Jozsefa Antala broj 3 u Belom Manastiru. Povratak sudionika se očekuje 16. svibnja 2018. godine (srijeda) u poslijepodnevnim satima.

Trening se održava u sklopu trogodišnjeg programa pod nazivom Obrazovni klub koji je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Program je namijenjen mladima koji izlaze ili su izašli iz udomiteljske skrbi ili drugih oblika skrbi te ostalim mladima u riziku od socijalne isključenosti kako bi se putem kontinuirane stručne podrške kroz individualni i grupni rad, prekvalifikacije i dokvalifikacije prevenirali daljnji socijalni rizici.

Ukoliko se želite prijaviti za sudjelovanje na treningu molimo vas ispunite prijavnicu koja se nalazi na kraju ovog teksta.

Molimo prijavnicu pošaljite najkasnije do 10. svibnja 2018. godine (četvrtak) na mail projekt.grad@os.t-com.hr ili donesite osobno u udrugu P.G.D.I. na adresu Joszefa Antala 3, Beli Manastir.

 

 

Program Obrazovni klub u partnerstvu provode udruga Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I., Grad Beli Manastir i Centar za socijalnu skrb Beli Manastir.

 

Voditeljica programa:

Mirela Alagić

Prijavnica za sudjelovanje na treningu od 14. do 16.5.2018.

Suglasnost udomitelja