pretraživanje facebook

BOWLING – društveno poduzetništvo

naslovna / BOWLING – društveno poduzetništvo
BOWLING ESF

Autor: anadragila

Datum: 05.10.2021.

Kategorija: novosti

U Šećerani na adresi Ulica žrtava Domovinskog rata 25, jučer je i službeno otvorena dvorana za bowling. Dvorana za bowling smještena je u podrumu zgrade PEER centra koja je obnovljena sredstvima iz Intervencijskog plana i u vlasništvu je Grada Belog Manastira.

Provođenje aktivnosti osigurano je sredstvima projekta udruge P.G.D.I. – “Razvoj društvenog poduzetništva u Belom Manastiru” (koji je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda, a ukupne je vrijednosti 1.077.908,40 kn).

Radno vrijeme kuglane je od ponedjeljka do petka od 16 do 22 sata, subotom od 12 do 22 sata i nedjeljom od 14 do 22 sata. Sastoji se od četiri staze od kojih se jedna po ekipi, od maksimalno šest osoba, iznajmljuje po satu za 60 kuna. Opremljena je s kuglama, specijaliziranom obućom za kuglanje koja se iznajmljuje po paru za 10 kuna te aparatom za pića.

Osim kuglanja postoji mogućnost organiziranja rođendana za najmlađe, a sve dodatne informacije možete dobiti na službeni broj mobitela 099/528-80-74 ili putem službene Facebook stranice Bowling – PGDI Šećerana.

Podsjećamo da je u sklopu ovog projekta već ranije otvorena praonica rublja namijenjena pojedincima i pravnim osobama koje imaju potrebu za profesionalnim pranjem, sušenjem i peglanjem.

Projekt “Razvoj društvenog poduzetništva u Belom Manastiru” usmjeren je na stjecanje znanja i vještina zaposlenika i nezaposlenih članova udruge o društvenom poduzetništvu te podupiranje poslovanja društvenog poduzeća i društvenih poduzetnika. Projekt se prvenstveno bavi prevencijom socijalne isključenosti mladih koji su odrasli u alternativnoj skrbi.

 • Partneri: Grad Beli Manastir i Baranjska razvojna agencija Grada Belog Manastira
 • Ukupna vrijednost projekta je: 1.077.908,40 kn
 • Razdoblje provedbe: 5.10.2020.-4.10.2022.
 • BOWLING ESF
  BOWLING ESF
  BOWLING ESF
  BOWLING ESF
  BOWLING ESF
  BOWLING ESF
  BOWLING ESF
  BOWLING ESF
  BOWLING ESF
  BOWLING ESF
  BOWLING ESF
  BOWLING ESF
  BOWLING ESF
  esf
  esf