pretraživanje facebook

Dnevni centar – #JaSamBudućnost

naslovna / Dnevni centar – #JaSamBudućnost
World cafe 22

Autor: anadragila

Datum: 13.11.2020.

Kategorija: novosti

18. rujna 2020. godine u prostoru Etnološkog centra baranjske baštine udruga Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I. u sklopu projekta Dnevni centar za djecu i mlade održao je prvu javnu kampanju #JaSamBudućnost čije je središnje događanje bio World cafe događaj s temom položaja i potreba mladih u gradu Belom Manastiru. Događaju je aktivnim sudjelovanjem pristupilo 20-ak mladih ljudi od 15 do 29 godina s prostora grada i prigradskih naselja.

Raspravom su pokrivene teme obrazovanja, stanovanja, zapošljavanja i zdravlja, a dobivene informacije, kritike, prijedlozi i pohvale sabrani su u službenom dokumentu koji ovom objavom objelodanjujemo i dajemo svima na uvid i korištenje.

Dokument:

World cafe 2
#JaSamBudućnost
#JaSamBudućnost

#JaSamBudućnost
World cafe 1
#JaSamBudućnost
#JaSamBudućnost
  • Projekt “Dnevni centar za djecu i mlade” financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda – Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.
    Aktivnosti obuhvaćaju uključivanje korisnika te provedbu radionica s elementima engleskog jezika, poduka iz različitih predmeta, medijskih radionica, javnih događanja i izobrazbu stručnjaka za voditelje rada s mladima i dr.
  • Ukupna vrijednost projekta je: 1.205.873,95 kn
  • Razdoblje provedbe: 6.2.2020.-6.2.2023.