pretraživanje facebook

KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE I INDIVIDUALNO MENTORSTVO – OBRAZOVNI KLUB

naslovna / KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE I INDIVIDUALNO MENTORSTVO – OBRAZOVNI KLUB
Obrazovni klub - radionice

Autor: anadragila

Datum: 15.03.2018.

Kategorija: novosti

Ovaj program namijenjen je mladima koji izlaze ili su izašli iz udomiteljske skrbi i ostalim socijalno ugroženim mladima, kao i nezaposlenim mladim ljudima.

U sklopu Obrazovnog kluba provode se brojne aktivnosti među kojima je i Klub za zapošljavanje. Klub za zapošljavanje osmišljen je kao interaktivni i mladim ljudima prilagođen četverodnevni trening. Na radionicama polaznici uče pisati životopis i molbu za posao, pretraživati oglase za slobodna radna mjesta i predstaviti se poslodavcu.

Radionice Kluba za zapošljavanje do sada su se održale u Karancu (prosinac 2017.), Lugu (siječanj 2018.), Dardi (veljača 2018.), Kneževim Vinogradima (ožujak 2018.)

U planu je provedba Kluba za zapošljavanje i u ostalim baranjskim mjestima: Belom Manastiru, Petlovcu, Jagodnjaku, Torjancima…

Individualno mentorstvo još je jedna od aktivnosti u sklopu programa Obrazovni klub. Na individualnom mentorstvu mentorica s korisnikom/com radi 1 na 1 i na taj način daje podršku u pripremi molbi i životopisa, pripremi za razgovor za potencijalni posao.

Udruga Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I. iz Belog Manastira provodi program Obrazovni klub u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir i Gradom Belim Manastirom uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Za prijavu na radionice ili individualno mentorstvo možete kontaktirati udrugu P.G.D.I. na tel. 031 702 088, 031 705 089 ili e-mail projekt.grad@os.t-com.hr