pretraživanje facebook

KOMUNIKACIJSKI TRENING ZA MLADE

naslovna / KOMUNIKACIJSKI TRENING ZA MLADE
trening

Autor: anadragila

Datum: 04.04.2019.

Kategorija: novosti

Pozivamo vas na prijavu za komunikacijski trening namijenjen mladima koji će se održati od 17. do 19. travnja 2019. godine.

Svrha održavanja treninga je doprinijeti povećanju razine znanja i vještina potrebnih za aktivno pristupanje tržištu rada. Na treningu će sudjelovati 10 mladih koji će kroz tri radna dana u kojima će biti po 3 bloka radionica steći znanja i vještine koje su im potrebne za lakšu i bolju komunikaciju s potencijalnim poslodavcima.

Trening će se održati od 17. do 19. travnja 2019. godine rezidencijalno na lokaciji koja će biti poznata nakon odabira pristiglih ponuda. Za sve sudionike će biti pokriven trošak smještaja, hrane, osvježenja, materijala i prijevoza.

Prijevoz na trening je osiguran od strane udruge P.G.D.I. i to 17. travnja 2019. godine (srijeda) u 10.00 sati ispred Društvenog centra, ulica Jozsefa Antala broj 3 u Belom Manastiru. Povratak sudionika se očekuje 19. travnja 2019. godine (petak) u poslijepodnevnim satima.

Trening se održava u sklopu trogodišnjeg programa pod nazivom Obrazovni klub koji je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.  Program je namijenjen mladima koji izlaze ili su izašli iz udomiteljske skrbi ili drugih oblika skrbi te ostalim mladima u riziku od socijalne isključenosti kako bi se putem kontinuirane stručne podrške kroz individualni i grupni rad, prekvalifikacije i dokvalifikacije prevenirali daljnji socijalni rizici.

Ukoliko se želite prijaviti za sudjelovanje na treningu molimo vas ispunite prijavnicu koja se nalazi na dnu stranice, a za maloljetne sudionike potrebno je ispuniti i izjavu o suglasnosti od strane roditelja/skrbnika/udomitelja.

Molimo prijavnicu pošaljite najkasnije do 12. travnja 2019. godine (petak) na mail projekt.grad@os.t-com.hr ili donesite osobno u udrugu P.G.D.I. na adresu Jozsefa Antala 3, Beli Manastir.

Program Obrazovni klub u partnerstvu provode udruga Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I., Grad Beli Manastir i Centar za socijalnu skrb Beli Manastir.