pretraživanje facebook

Obilježavanje Međunarodnog dana obitelji

naslovna / Obilježavanje Međunarodnog dana obitelji
Međunarodni dan obitelji

Autor: anadragila

Datum: 22.05.2017.

Kategorija: novosti

U subotu 20. svibnja, već treći put zaredom proslavili smo Međunarodni dan obitelji u Lovačkom domu Srndać u Belom Manastiru. U veseloj obiteljskoj atmosferi kuhali smo kotliće graha, pekli kobasice na žaru i uživali u prirodi. Djeca su sudjelovala u tradicionalnim ekipnim igrama, a oni najmanji uživali su u crtanju. Ovime je ujedno provedena i četvrta lokalna kampanja za zakladu u osnivanju-Zakladu PUT za djecu i mlade koji izlaze iz udomiteljskih obitelji. U kampanji i Međunarodnom danu obitelji sudjelovalo je 179 sudionika različite dobi, od čega pet razreda Osnovne škole “Dr. Franjo Tuđman” iz Belog Manastira sa svojim učiteljima.

Aktivnosti su provedene u sklopu projekta “Povjerenje u lokalnu filantropiju” koji provodi Zaklada Slagalica iz Osijeka u partnerstvu s udrugama ODRAZ – Održivi razvoj zajednice iz Zagreba i P.G.D.I. – Projekt građanske demokratske inicijative iz Belog Manastira. Projekt je financirala Europska unija kroz program IPA 2012, uz sufinanciranje Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Međunarodni dan obitelji 1Međunarodni dan obitelji 2Međunarodni dan obitelji 3Međunarodni dan obitelji 4P.G.D.I. ZAKLADA PUT