pretraživanje facebook

Predstavljanje programa “Obrazovni klub”

naslovna / Predstavljanje programa “Obrazovni klub”
obrazovni klub

Autor: anadragila

Datum: 06.09.2017.

Kategorija: novosti

Pozivamo vas na predstavljanje programa „Obrazovni klub“ koje će se održati 7. rujna 2017. godine (četvrtak) s početkom u 20:00 sati u prostorijama udruge Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I. koje se nalaze u Društvenom centru u Ulici Jozsefa Antala broj 3, Beli Manastir.

 

 

Program Obrazovni klub je usmjeren mladima koji izlaze ili su izašli iz udomiteljske skrbi ili drugih oblika skrbi te ostalim mladima u riziku od socijalne isključenosti kako bi se putem kontinuirane stručne podrške kroz individualni i grupni rad, prekvalifikacije i dokvalifikacije prevenirali daljnji socijalni rizici.

 

Aktivnosti u programu su:

  • Klub za zapošljavanje – korištenje napredne tehnologije u svrhu pretraživanja internetskih stranica koje oglašavaju slobodna radna mjesta, ciklusi komunikacijskih radionica i sl.,
  • Individualno mentorstvo – podrška u pripremi zamolbi i životopisa, pripremi za razgovor za potencijalni posao i sl.,
  • Osposobljavanje – prekvalifikacije ili dokvalifikacije u učilištima za različita zanimanja,
  • Polaganje vozačkog ispita,
  • Komunikacijski trening

Program Obrazovni klub provodi udruga Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I. u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir i Gradom Beli Manastir uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Za dodatne informacije o programima kontaktirajte udrugu P.G.D.I. na tel. 031 702 088, 031 705 089 ili na mob. 098 386 454 (voditeljica Mirela Alagić)