pretraživanje facebook

POZIV NA PREDAVANJE – “KAKO MOGU POSTATI UDOMITELJ”

naslovna / POZIV NA PREDAVANJE – “KAKO MOGU POSTATI UDOMITELJ”
MDOMSP

Autor: anadragila

Datum: 13.09.2018.

Kategorija: novosti

Udruga P.G.D.I. i Centar za socijalnu skrb Beli Manastir organiziraju predavanje „Kako mogu postati udomitelj“ 20. rujna 2018. godine (četvrtak) u prostorijama Društvenog centra u ulici Joszefa Antala 3 u Belom Manastiru s početkom u 11.00 sati.

 

Udruga Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I. i Centar za socijalnu skrb Beli Manastir organiziraju predavanje za zainteresirane građane i građanke potencijalne udomitelje pod nazivom „Kako mogu postati udomitelj“.

 

U ovome trenutku postoji puno djece koja trebaju dom ili nekoga tko bi im pokazao kako obitelj može biti sretno i sigurno mjesto. Kako ova djeca ne bi morala živjeti u ustanovama, već duže vrijeme u Hrvatskoj postoji mreža udomiteljskih obitelji koje o njima brinu uz podršku Centra za socijalnu skrb.

Znate li da i vi možete postati udomitelji i brinuti o djeci koja su bez doma i roditeljske skrbi te za njih otvoriti svoj dom i svoje srce? Centar za socijalnu skrb Beli Manastir traži nove udomitelje za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

 

Ako ste punoljetna osoba do 60 godina starosti s odgovarajućim stambenim prostorom i osnovnim prihodima, pozivamo vas da dođete na predavanje o udomiteljstvu.

 

POSTANITE I VI UDOMITELJI!

 

Predavanje se organizira u sklopu programa „Podrška razvoju udomiteljstva u Baranji“ kojeg provodi udruga P.G.D.I. u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir i Udrugom mladeži Zamijenite nam tugu osmijehom ZANTO. Program je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

Za dodatne informacije o predavanju kontaktirajte udrugu P.G.D.I. na tel. 031 702 088 ili 098 386 454 za sve ostale informacije o udomiteljstvu kontaktirajte Centar za socijalnu skrb Beli Manastir na tel. O31 333 712 (socijalna radnica) ili 031 333 692 (psihologinja).